Nieuwe Teaser: Suzuki S-Cross Concept

Suzuki S Cross Concept Teaser
Suzuki heeft een nieuwe teaserfoto vrijgegeven van de Suzuki S-Cross Concept.

Suzuki zal op het autosalon van Parijs de vervanger voor de Suzuki SX4 voorstellen in de gedaante van de Suzuki S-Cross Concept. Het merk wil het publiek alvast warm maken voor de onthulling, en toont op een nieuwe foto de achterkant van het conceptmodel. Zo zien we de knap uitgesneden achterlichten met LED-techniek en de mistlampen. Met de Suzuki S-Cross wil het merk graag de concurrentie aangaan met de Ford Kuga en Volkswagen Tiguan.

Het nieuwe concept belichaamt het ‘Emotion x Quality x Aerodynamics’ designthema, we krijgen dus niet zomaar een Japanees hok, maar een emotionele en scherp gevormde Crossover. Op het autosalon van Parijs krijgen we het model voor het eerst volledig te zien.

Suzuki S Cross Concept Teaser

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...