Facelift: Peugeot RCZ 2013

Puegeot RCZ Facelift 2013
Peugeot heeft de facelift van de Peugeot RCZ onthuld, het model ruilt zijn grote bek voor een tweedelig exemplaar.

Ten opzichte van zijn voorganger blijven de verschillen ten opzichte van de voorganger beperkt tot de voorkant. De grote bek die de vorige RCZ kenmerkte, wordt vervangen door een kleiner exemplaar dat in twee delen wordt opgedeeld en duidelijk verwijst naar de nieuwe designrichting van het merk. Op de vraag of we de RCZ facelift meteen ook mooier vinden dan zijn voorganger is het moeilijker antwoorden. De facelift lijkt vooraan toch wat vreemd op foto te pakken, benieuwd hoe de RCZ in het echt oogt.

Achteraan verandert er niet veel aan het design, daarnaast wordt er ook motorisch niets nieuws verwacht. De keuze blijft dus tussen een 1.6 THP met 156 of 200 pk. Benieuwd of de facelift hetzelfde succes zal boeken als zijn voorganger, bij Audi kunnen ze zich alvast opmaken voor de vernieuwde concurrentie van de Audi TT. De Peugeot RCZ wordt op het autosalon van Parijs voorgesteld, tegen begin 2013 wordt het model bij de dealers verwacht.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...