Al 25.000 Opel Mokka’s besteld!

opel mokka
Nog voor de eerste echte Opel Mokka in de toonzaal staat, zijn er al 25.000 verkocht in Europa.

De grootste vraag naar de Opel Mokka komt momenteel uit Duitsland, Italië, Rusland en het Verenigd Koninkrijk. De Opel Mokka kon al vanaf juni worden besteld en de teller staat nu reeds op 25.000 bestelde exemplaren. Opel is ook de eerste Duitse fabrikant in de wel erg snel groeiende de sub-compact SUV klasse. Volgens Opels Vice-president, Alfred E. Rieck, zijn deze cijfers niet toevallig. De technologie en het design worden erg gesmaakt bij hun doelgroep.

Het instapmodel, uitgerust met 1.5 liter ecoFLEX motor, heeft 115 pk en is al de van u  vanaf 18.990 euro. Daarnaast komt er, zoals eerder ook vermeld, een krachtigere benzinevariant met 140 pk en nog een dieselversie met 1.7-liter motorblok, goed voor 130 pk. Ook zou hij met z’n beperkte 4,28 meter lengte comfortabel plaats bieden voor 5 personen. Innovatie is er zeker, maar uitspraken doen over het design, laten we graag aan u over.

Opel Mokka 2012

 

Deel dit bericht:

1 reactie op "Al 25.000 Opel Mokka’s besteld!"

  1. mrnix 30-08-2012 om 12:34

    een egt lelijke auto ^^

Reageer

Reactie aan het plaatsen...