Eerste beeld: Mercedes CLA

Mercedes_CLA
Mercedes zal binnenkort de Mercedes CLA lanceren, een compacte versie van de Mercedes CLS.

Op een interne presentatie, alsdus JokeForBlog, was de Mercedes CLA al te zien. Iemand ter plaatse heeft in het geniep een foto van de CLA gemaakt en op het internet gegooid, waardoor wij nu de eerste beelden van de Mercedes CLA te zien krijgen. De wagen krijgt duidelijk behoorlijk wat gelijkenissen met grote broer CLS, maar dankzij de meer afgeronde koplampen en zijn kleinere afmetingen, gaat het hier ongetwijfeld om de Mercedes CLA.

Wanneer Mercedes de CLA exact zal lanceren is nog niet duidelijk. De wagen ziet er op foto in ieder geval klaar uit om in het publiek te verschijnen, dus misschien lopen we dit model wel tegen het lijf op het autosalon van Parijs. Al is dat hoegenaamd niet zeker het geval. Meer info volgt ongetwijfeld later! Wie weet mogen we zelfs een Shooting Brake versie van dit model verwelkomen.

Mercedes_CLA

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...