Gerucht: Mercedes CLA Shooting Brake in de maak?

Mercedes CLA Shooting Brake
De recente onthulling van de CLS Shooting Brake heeft de geruchten over de komst van een CLA Shooting Brake aangewakkerd.

Dat een kleinere versie van de Mercedes CLS op komst is onder de naam CLA weten we al langer, maar nu blijkt ook een CLA Shooting Brake in de maak zijn. Dat model zou volgens de geruchten al binnen twee jaar bij de dealers moeten staan. De Mercedes CLA Shooting Brake zal het nieuwe Modular Front Architecture (MFA) platform gebruiken en vanaf 35.000 euro op de markt komen. Het model zal een aanvulling zijn voor de Sedan die dit jaar als Mercedes Style Coupé Concept voorgesteld werd in Bejing.

Onder de motorkap van de CLA mogen we een gamma viercilinder benzine en dieselmotoren verwachten, waaronder een 2-liter turbo die gebruikt zal worden in de CLA45 AMG Shooting Brake. Die versie krijgt 335 pk en 400 Nm koppel, en moet het motorgamma bovenin bevolken. (Via: WCF)

Mercedes CLA Shooting Brake Preview

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...