Video: Ford Kuga Promo


Ford lanceert een eerste video van de nieuwe Ford Kuga die later dit jaar gelanceerd wordt.

We konden het Europese broertje van de Ford Escape reeds bewonderen op het autosalon van Genève, maar nu lukt dat ook met een simpel filmpje. De nieuwe Kuga is 100 mm langer, werd een stuk stabieler, kreeg een grotere koffer en ziet er nog een stuk beter uit dan zijn voorganger.

Onder de motorkap krijgen we EcoBoost benzinemotoren en Duratorq zelfontbranders. Van een 1.6-liter EcoBoost met 175 pk tot een 2.0-liter TDCi die 136 of 163 pk levert. De vierwielaandrijving werd intelligenter en reageert voortaan tot 20 keer sneller. Ook het Torque Vectoring Control van de nieuwe Focus werd overgenomen. Een Active Grille Shutter moet tot slot zorgen voor een betere aerodynamica en dus ook een lager verbruik. Op prijzen is het nog even wachten.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...