Autosalon Geneve 2012: Lexus RX450h

Lexus RX450h Geneve
De Lexus RX450h kreeg het stilaan moeilijk nog hedendaags over te komen, daar moet een facelift verandering in brengen!

De nieuwe Lexus RX450h ziet er dankzij zijn facelift weer een stuk scherper uit, waardoor hij nog enkele jaren competitief de markt in zal kunnen duiken. Kopers kunnen zelfs een F-SPORT pakket aanschaffen om de RX450h er extra sportief te doen uitzien. Dat pakket omvat sportieve elementen zoals een agressieve bumperkit en aangepaste velgen.

 

De Lexus RX450h krijgt twee motoren ter zijner beschikking: één elektromotor en één benzinemotor. Samen leveren ze 299 pk. Een echte sprintbom wordt de Lexus RX450h daarmee niet, maar vlot is hij alleszins wel en met zijn theoretisch verbruik van amper 6,3 liter per 100 km is hij superzuinig.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...