Lexus RX450h op autosalon Geneve


Lexus zal de nieuwe RX450h tonen op het autosalon van Genève.

Daarmee vertellen we aan de trouwe lezers natuurlijk niets nieuws, eerder lekten er al afbeeldingen van dat model. Van de persafdeling van Lexus zelf krijgen we een soort van teaserfoto opgestuurd. Dat bevestigt dus dat de RX450h wel degelijk naar Genève komt, over de definitieve looks willen ze bij Lexus echter duidelijk nog niet al teveel kwijt.

De Lexus RX450h is een krachtige hybride. Hij beschikt over een V6-motor die wordt bijgestaan door een elektromotor. De vorige versie genereerde zo 299 pk, de nieuwe versie van dezelfde motor in de Lexus GS450h genereert echter 343 pk. Benieuwd of de Lexus RX450h ook de krachtigste motor krijgt aangemeten… Naast de standaard RX450h zal ook de RX450h F SPORT in wereldpremière worden voorgesteld.

Lees hier onze rijtest met de Lexus RX450h.

Deel dit bericht:

2 reacties op "Lexus RX450h op autosalon Genève"

  1. Wolf 02-03-2012 om 22:59

    Deze auto is één grote leugen!! Sorry. Hij gebruikt minimaal 1 op 10, is keizwaar en een Hyundai Santa Fé is de helft goedkoper en zuiniger. Waarom vertelt niemand de waarheid?? Hij is pas in de US gekozen tot SUV van het jaar!!!!

  2. MRM 03-03-2012 om 11:01

    Goh, eens mee naar Monaco gereden. Verbruik van 10 liter per 100 km, al bij al niet slecht voor een logge SUV met 300 pk en een benzinemotor. Gelijkaardige diesels doen het ongeveer even goed, gelijkaardige benzinemotoren helemaal niet. 

Reageer

Reactie aan het plaatsen...