Eerste foto’s: Opel Insignia CrossFour

Opel Insignia Sports Tourer CrossFour
Opel gaat met de Insignia CrossFour vol de strijd aan met de Audi A4 Allroad en Volkswagen Passat Alltrack.

Opel gaat een nieuwe versie van de Insignia Sports Tourer lanceren: de CrossFour. Het model moet een concurrent worden voor modellen als de A4 Allroad en Passat Alltrack, en wil mensen aanspreken die een SUV te groot vinden maar toch graag het stoere karakter van een SUV in huis willen halen. Voor de ontwikkeling van de CrossFour ging Opel te rade bij Irmscher, de vaste tuningdivisie van het merk. Zo krijgt de Insignia CrossFour 18″ velgen, zwarte bumpers en wielkastbeschermers en aluminium afwerking voor- en achteraan.

De Insignia CrossFour zal enkel met dieselmotoren geleverd worden, het gaat om een 2.0 CDTI met 160 of 195 pk, standaard gekoppeld aan een manuele zesbak en vierwielaandrijving. De versie met 160 pk kan daarnaast ook aan een automaat worden gekoppeld. Via het FlexRide systeem zal de bestuurder daarnaast de hoogte van de ophanging kunnen aanpassen. In Duitsland zal de versie met 160 pk te koop zijn vanaf 35.155 euro, de versie met 195 pk moet 37.655 euro opbrengen. (Foto Via: JokeForBlog)

Opel Insignia Sports Tourer CrossFour

Deel dit bericht:

1 reactie op "Eerste foto’s: Opel Insignia CrossFour"

  1. kristofl 30-12-2011 om 22:47

    Kaka! Nee, echt niet mooi… Deze uitvoering past totaal niet bij de auto.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...