Jaguar CX-16 (XE) dichter bij productie

Jaguar C-X16
Jaguar brengt de C-X16 mee naar Los Angeles, zij het in een andere kleur. Oh, en hij gaat in productie!

Veel veranderde er in feite niet in vergelijking met het concept dat we in Frankfurt ontmoetten. De kleur en enkele andere kleinigheden, maar onderhuids is alles grotendeels hetzelfde. De motor, een 3.0 liter grote V6 met 380 pk, wordt tijdelijk bijgestaan door een elektromotor met 95 pk en 235 Nm als je op de Push to Pass Button duwt. Een leuk gadget!

De looks zijn duizelingwekkend sportief en modern, terwijl de eigenaardig openzwaaiende kofferklep verwijst naar de traditie van Jaguar door een verwijzing naar de Jaguar E-Type. Aan de binnenkant vinden we een modern en felrood interieur dat volledig naar de bestuurder gefocust is. Benieuwd naar het productiemodel, zoveel is zeker!

Deel dit bericht:

2 reacties op "Jaguar CX-16 (XE) dichter bij productie"

  1. kristofl 18-11-2011 om 23:08

    hoohohooo… nice one!

  2. Wolf 19-11-2011 om 18:16

    Geef mij maar alleen die V6. De electromotor met bijbehorende zware accu mogen ze houden. Liever wat lichter en minder pk’s dan rijden in een tank.
    Wel retestrak uiterlijk overigens….

Reageer

Reactie aan het plaatsen...