Gespot Lamborghini Murcielago LP 670-4 SuperVeloce
Dat Praag iets te bieden heeft qua auto’s mochten we zelf al ondervinden, maar het kan altijd beter..

Een weekendje Praag heeft veel troeven, zo kan je eindeloos rondkuieren in misschien wel de mooiste stad van Europa. Je kan ook de befaamde Karelsbrug bezoeken, of het grote kasteel dat een mooi uitzicht geeft op de grote toeristische stad. Of je kan gewoon je ogen openhouden en kijken wat er rond je passeert qua blitse bolides. Een hele resem Audi RS’en, Mercedes AMG’s en Ferrari’s passeren de revue, maar het kan nog beter!

Zo waren er 2 heerlijke Lamborghini’s, een oldschool Gallardo en een gloednieuwe Murcielago SV, niets voor de niets de heetste – en laatste – Murcielago die Sant’Agata produceerde. Maar niet iedereen kan deze wagen appreciëren, zo getuige de onnatuurlijke interesse van de politieagent. Overigens zien we een hoop Corvettes, een Bentley Continental GTC die specifiek zijn achterbumper bij Mansory liet vervangen, niet 1 maar 2 Aston Martin Rapide’s en een Alpina B7. Ook een nieuwe – en zeldzame – 911 Turbo S werd op de foto vastgelegd, net zoals een Q7 V12 TDI. Deze SUV van Audi kroont zich misschien wel tot winnaar van een zinloze krachtoefening, het gigantisch grote motorblok levert namelijk 500pk en 1.000Nm koppel. Voor €155.000 zou ikzelf iets anders kopen, maar er zijn mensen die anders denken op gebied van sportwagens.

Mocht je zelf naar Praag of een andere trekpleister gaan, laat dan zeker iets weten wat jij daar allemaal zag passeren. Monaco, Knokke, Saint Tropez en de Nürburgring zijn aanraders, maar het is duidelijk dat ook in andere Europese steden echte petrolheads wonen.. Spot ze en vergeet je spots niet up te loaden op onze website!

Bekijk hier de heerlijke galerij uit Praag, spotterseer gaat naar Bteun!

Gespot Praag - Nissan GT-R matgrijs