Gespot: Enkele Lamborghini’s trekken er op uit

Gespot: Enkele Lamborghini's trekken er op uitNiemand weigert een ritje in een exclusieve Lamborghini, zeker niet als die er met enkele vrienden op uit trekt!

Matthias kreeg van de eigenaar van de bekende Lamborghini Gallardo LP570 Super Trofeo Stradale de kans om mee te rijden tijdens een gezellige uitstap. Maar liefst 13 Italiaanse pareltjes waren aanwezig met de toevoeging van enkele Duitsers. We zien heel wat varianten van de Gallardo passeren, waarvan de Super Trofeo Stradale met zijn 150 exemplaren wereldwijd ongetwijfeld de meest exclusieve is. Alle Gallardo’s krijgen hun vermogen van een vierwielaangedreven V10, de enige V12 in het gezelschap is de oldschool Lamborghini Murciélago. Meer foto’s van dit Stierenfestijn vind je op Facebook!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...