Mercedes denkt aan Continental GT concurrent

Maybach Xenatec 62S header
Mercedes denkt aan een extra prestatiegerichte vierdeurs die zich boven de CLS zou positioneren.

Mercedes omschrijft het model zelfs als “über-CLS”, de wagen zou dan ook een concurrent moeten worden van de Bentley Continental GT. Vermoedelijk krijgt de wagen een bijzondere styling, samen met motoren en een chassis dat afgesteld werd door AMG, wat de hoge prijs zou moeten verantwoorden.

Mercedes gelooft in dit extra luxueus model dat zich naast de CL zal positioneren, dit door de grote vraag naar zeer dure en erg krachtige modellen in landen als Rusland en het Midden-Oosten. Die vraag wordt momenteel opgevuld door merken als Bentley en Porsche, maar Mercedes wil in de toekomst een groter stuk van de koek. Volgens de bronnen is ook een Maybach spin-off mogelijk, gezien de grote interesse voor de one-off Xenatec 57S Coupé. Wie al uitkijkt naar deze extra exclusieve Mercedes zal echter nog wat geduld moeten hebben, de wagen wordt pas vanaf 2015 verwacht. (Via: AutoCar)

Maybach Xenatec 62S 2

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...