Piecha doopt de Mercedes SLK tot Accurian RS

Piecha Mercedes SLK Accurian RS
Elke Mercedes valt wel eens in de handen van een tuner, zo heeft Piecha de eer om als eerste met de SLK naar buiten te komen.

Ondanks dat de Mercedes SLK nog maar net van de tekentafels komt heeft Piecha de mening dat zij het toch nog wat beter kunnen brengen. Daarom voorzien zij de Roadster van een sportievere en elegantere look, aldus het persbericht. Vooraan bemerken we een nieuwe grille inclusief spoilerlip, aan de zijkanten vinden we nieuwe dwarsliggers. Optioneel kunnen deze langs beide kanten voorzien worden van vier LED’s, waardoor de wagen mooi verlicht kan worden aan de buitenzijde.

Aan de achterzijde krijg je een toepasselijke diffuser die beschikbaar is in een groot en klein formaat. De vierdelige uitlaat sluit bij beide exemplaren perfect aan. Voor de wielen krijgen we de primeur van de Piecha MP1 lichtmetalen velgen die 19″ groot zijn. Mocht je liever voor matzwarte exemplaren opteren, dan voorziet de tuner ook nog DP2 Phantom velgen die de wagen wat opfleuren. De Accurian RS is ten opzichte van een standaard SLK bovendien ook nog eens 45 mm verlaagd, daarnaast kan het elektrisch dak nu geopend en gesloten worden tot een snelheid van 60km/u.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...