Meer foto’s: Opel Corsa OPC Nurburgring Edition

Corsa OPC Nurburgring Edition
Opel heeft meer foto’s vrijgegeven van de Corsa OPC Nürburgring Edition, de krachtigste Corsa ooit.

In tegenstelling tot de standaard Corsa OPC krijgt de Nürburgring Edition 210 pk in plaats van 192 pk en 250 Nm in plaats van 230 Nm onder de motorkap. Daarnaast zorgt een mechanisch differentieel met beperkte slip, een nieuw sportonderstel van Bilstein en een krachtig remsysteem van Brembo voor een betere wegligging en stabiliteit.

Van de Corsa OPC Nürburgring Edition worden 500 stuks geproduceerd. Je herkent het unieke model onder andere aan de nieuwe 18″ velgen en twee exclusieve koetswerkleuren (appelgroen ‘Grasshopper’ en het rode ‘Henna’). Verder is er ook plaats voor een lipspoiler vooraan en een nieuwe dubbele uitlaat in roestvrij staal. De Corsa OPC Nürburgring Edition sprint van 0 naar 100 km/u in 6,8 seconden en haalt een topsnelheid van 230 km/u, tegelijkertijd blijft het verbruik binnen de perken. De extra krachtige Corsa OPC verbruikt 7,6 liter/100 km.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...