Eerste foto’s: Opel Astra GTC – onthulling 7 juni

Opel Astra GTC officieel
Opel laat weten dat de driedeurs Astra GTC productieklaar is, op 7 juni zal het merk alle gegevens van het model onthullen.

Opel heeft meteen ook twee officiële foto’s vrijgegeven van het sportiever ogende Astra-model. Niet dat het zo’n verrassing is, we zagen namelijk al eerder de Astra GTC Paris, de conceptversie van het productiemodel. De foto’s tonen ons de wagen in een virtuele omgeving, maar momenteel werken de echte testauto’s de finale testritten af.

Op het motorgamma en de technische details moeten we wachten tot 7 juni, vanaf die datum zal de Astra GTC besteld kunnen worden. Erg veel verrassingen verwachten we weliswaar niet, zo zal het motorgamma en de technologie overgeërfd worden van de vijfdeurs Astra, al kan een sportievere afstelling mogelijk zijn voor de GTC. De wereldpremière staat gepland voor het autosalon van Frankfurt op 15 september 2011.

Lees hier onze rijtest met de Opel Astra vijfdeurs

Opel Astra GTC officieel

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...