Geneve 2011: Lancia Voyager

Lancia Voyager Geneva
Ook “nieuw” in Genève is deze Lancia Voyager, lancia besloot het woord ‘Grand’ te laten vallen.

Ook hier ging Lancia te rade bij Chrysler en koos het ervoor om de Voyager haast integraal over te nemen. Enkel de badge, de velgen en de grille lijken gewijzigd, al heeft Lancia ook wel wat gesleuteld aan de techniek. Zo zal het interieur naar Lancia-standaard gebracht worden en heeft het merk gewerkt aan het weggedrag en het geluidsniveau aan boord.

Onder de motorkap vinden we een 3.6-liter V6 met 285 pk die van Chrysler komt. Daarnaast is er plaats voor een 2.8 V6 Diesel met 163 pk, die wordt later ongetwijfeld vervangen door een 2.0 MultiJet met 140 en 170 pk. De Lancia Voyager is in principe de opvolger van de Phedra, een model dat zijn techniek deelde met de Citroën C8, Peugeot 807 en Fiat Ulysse.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...