Geneve 2011: Lancia Flavia Concept

Lancia Flavia
Lancia heeft ook twee conceptmodellen laten overkomen naar Genève, telkens op basis van de Chrysler 200.

De productie van beide modellen zou erg snel kunnen beginnen, dus het merk polst op het salon enkel of het publiek rijp is voor deze modellen. De Lancia Flavia Sedan en Cabrio werden op basis van de Chrysler 200 gebouwd. Men sleutelde weliswaar wel wat aan de grille, badge en design, maar de algemene indruk blijft Amerikaans. Lancia heeft echter ook het interieur naar een meer Europese standaard aangepast, waardoor het model toch nog vrij goed voor de dag komt.

De Flavia Cabrio bleek bij het publiek wel populairder dan de Sedan. Of het model ook effectief in productie zal genomen worden is onzeker, de kosten voor het voldoen aan de Europese regelgeving zou erg kostelijk zijn. Als de modellen groen licht zou krijgen zouden ze al binnen 6 maanden productieklaar kunnen zijn.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...