Mercedes CLS 63 AMG komt naar LA

Mercedes CLS 63 AMG
De Mercedes CLS werd op het autosalon van Parijs voorgesteld. In tussentijd hebben de heren van AMG aan een gepeperde versie gewerkt en die zal te zien zijn op het autosalon van LA.

Die gepeperde versie krijgt de naam CLS 63 AMG en zal in tegenstelling tot wat de cijfertjes in de naamgeving doen vermoeden, beschikken over een 5.5 liter grote V8-motor, die dankzij twee turbo’s maar liefst 544 pk kan leveren. Nul naar honderd kan door die motor en door een zeventraps automaat voorbij zijn in amper 4,3 tellen. De kans bestaat dat er later een Performance Pack op de markt zal komen, dat nog meer vermogen in de schaal legt, 571 pk in het totaal om precies te zijn.

Niet enkel de motor draagt bij tot de sportiviteit van dit model, ook het uiterlijk draagt haar steentje bij. De bumperkits zijn een stuk agressiever geworden dan die van de standaard Mercedes CLS en dankzij zijn dikke velgen en zijn vier uitlaten is hij onmiskenbaar een AMG-product. Meer nieuws volgt ongetwijfeld! (via WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...