Parijs ’10: Mercedes CLS

Mercedes CLS
Mercedes toont de tweede generatie van haar vierdeurscoupé, de CLS, in Parijs.

De CLS behoudt de strakke lijn die de vorige generatie ook kende. Hij heeft een lange motorkap en lage zijruiten. Dankzij zijn profiellijn die achteraan naar beneden loopt, is dit een rasechte coupé. De koplampen tonen de nieuwe huisstijl van Mercedes, de achterlichten lijken dan weer op die van de vorige CLS, maar zijn wel een stuk boller en moderner.

Het interieur van de CLS is onmiskenbaar afkomstig van Mercedes. Dankzij de uitgebreide personalisatiemogelijkheden kan je de wagen naar wens aankleden. Bij de lancering zijn er 2 motoren beschikbaar: een 350 CDI met 265 pk en een 350 CGI met 306 pk. Later volgt nog een instapper, de CLS 250 CDI, met 204 pk en een V8-motor met 435 of 544 pk.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...