Parijs ’10: Mercedes CL

Mercedes CL
De Mercedes CL is intussen al op de markt, maar een publiek debuut beleefde hij totnogtoe niet. Bij deze.

De Mercedes CL kreeg een facelift die niet echt ingrijpend is, maar toch opvalt. De koplampen werden wel radicaal hertekend en zijn een stuk boller dan hun voorgangers. Dankzij deze nieuwe aanblik past de CL zich aan aan de nieuwe huisstijl die Mercedes wil inslaan met de nieuwe Mercedes CLS.Ook de grille werd hertekend.

Onderhuids zijn er ook enkele wijzigingen. De CL550 krijgt een efficiëntere 4.6 liter grote V8-motor met 435 pk en 700 Nm koppel. Nul naar honderd duurt dankzij deze motor met twee turbo’s slechts 5,2 seconden. Ook de CL63 AMG krijgt een nieuw motorblok ingelepeld, dat 5.5 liter groot is en 517 pk levert. 0 naar 100? 4,8 seconden.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...