Laatste Mercedes CLS van de band gerold

Mercedes CLS
De laatste Mercedes CLS is van de band gerold. In september zullen we wellicht de opvolger van dit succesmodel te zien krijgen.

De laatste CLS die van de band rolde is een CLS550 voor de Amerikaanse markt. Het zwarte exemplaar heeft een AMG-styling, bi-xenon koplampen en beschikt binnenin over overvloedig veel leder. Als Mercedes terugblikt op de verkoop van de Mercedes CLS, concludeert het dat de CLS een topmodel was met meer dan 170.000 verkochte exemplaren.

De nieuwe CLS heeft dus direct een mooi resultaat dat hij zal moeten overtreffen. De looks zullen daar ongetwijfeld wel in slagen, zoals je in dit artikel al kon lezen. De verwachtingen zijn alleszins al hooggespannen. Impressies over hoe de CLS eruit zal zien, kan je hier en hier vinden. Het design van de CLS zal gebaseerd zijn op dat van de F800 Concept en de Mercedes Shooting Brake Concept.

Mercedes CLS laatste exemplaar

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...