Impressie: Opel Astra Sedan


De Opel Astra kent momenteel nog maar 2 koetswerkvarianten: de Opel Astra en de Opel Astra Sports Tourer. Zal de sedan eruit zien zoals op deze foto?

Voor ons maakt het wellicht zeer weinig uit, aangezien de Opel Astra Sedan wellicht niet bedoeld is voor België. Hier houdt de consument immers meer van hatchbacks. Wat we zien op de foto is de voorkant van de Opel Astra met de achterkant van een Buick Excelle GT. Het eindresultaat ziet er hoe dan ook realistisch uit.

Op gebied van motoren en het interieur kunnen we kijken naar de huidige Astra. Het interieur zal identiek zijn, op de koffer na dan. Het motorenpallet zal niet veel verschillen vertonen met het motorenpallet van de huidige Astra. Dat gamma begint voor de benzinemotoren bij een 1.4 liter motor en bij de dieselmotoren met een 2.0 liter turbodiesel. (via TC)

Deel dit bericht:

2 reacties op "Impressie: Opel Astra Sedan"

  1. Kristof L 28-06-2010 om 13:01

    FOUT! Plak eens een lelijke koffer achter een mooie auto om zo de lijnen helemaal omzeep te helpen…

  2. PJS 28-06-2010 om 13:12

    Een beetje Renault Fluence-achtig dit, ideaal voor 60+’ers maar verder saaier dan een koekendoos.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...