Spyvideo: Mercedes CLS63 AMG scheurt de Ring af

Mercedes CLS63 AMG spyshots
De nieuwe CLS komt in oktober vrij voor het grote publiek, de meer vermogenden onder ons wachten natuurlijk op de komst van de CLS63 AMG.

Alweer zijn er beelden opgedoken van een testexemplaar dat rondjes draait op de befaamde Nürburgring in Duitsland. Dankzij de hoge kwaliteit van de videobeelden kunnen we een goed beeld schetsen van de krachtbron, alles wijst er meer en meer op dat het nieuwe 5.5 AMG blok zijn weg zal vinden naar deze krachtigste variant van de CLS. Of de naam CLS63 behouden blijft is niet duidelijk, logisch zou zijn dat men teruggrijpt naar de CLS55. Jammer genoeg heerst logica niet altijd in de autowereld.

Qua prestaties is er nog niets bekend, eerst mag de gewone CLS uiteraard ten tonele komen. Maar de AMG divisie heeft ons nog nooit teleur gesteld, dus mogen we een vermogen rond de 550 pk verwachten. Daarbovenop krijgen we een aangepast uiterlijk, met een agressieve voorbumper, een kleine spoiler en 2 dikke dubbele uitlaten, zoals we gewoon zijn van de heren uit Affalterbäch. (Via WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...