Impressie: Opel Astra Sports Tourer


De nieuwe Opel Astra Sports Tourer komt eraan, dit is dus het ideale moment om even vooruit te blikken.

De heren van MotorAuthority lieten een impressie maken van hoe deze Opel Astra Sports Tourer er zou kunnen uitzien. Deze impressie lijkt zeer goed op het uiteindelijke model, dat ondertussen al gelekt is. De achterkant is relatief aflopend, zoals we dat eerder bij de Opel Insignia Sports Tourer zagen.

We verwachten de eerste tekenen van leven van deze Opel Astra rond september dit jaar. Het model zou dan officieel worden voorgesteld op het autosalon van Parijs. De wagen zou dan iets later bij de dealer binnenrijden. Onder de motorkap verwachten we motorisaties met vermogens variërend tussen 95 en 180 pk. (via MA)

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer

Deel dit bericht:

2 reacties op "Impressie: Opel Astra Sports Tourer"

  1. Peter 10-06-2010 om 12:51

    september volgend jaar?
    Ze bedoelen waarschijnlijk september dit jaar!

  2. MRM 10-06-2010 om 15:27

    @Peter: inderdaad, aangepast!

    Bedankt!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...