Opel drijft productie Corsa op

Opel Corsa ecoFLEX
Opel gaat onder andere door de grote vraag naar de Corsa ecoFLEX, de productie van de Corsa met 16.000 stuks opdrijven.

De 16.000 extra stuks worden verdeeld over de twee fabrieksvestigingen waar de Corsa gebouwd wordt. De Opel fabriek in Eisenach, Duitsland krijgt er 9.000 stuks bij, de fabriek in Zaragoza, Spanje mag 7.000 extra Corsa’s bouwen. De extra vraag valt te wijten aan de recent gelanceerde facelift van het model en de nieuwe Corsa ecoFLEX 1.3 CDTI met een CO2-uitstoot van 98 gram per kilometer. Het ecoFLEX model is vooral in Spanje, Italië, Frankrijk, België en Nederland populair. Dit jaar verkocht Opel in Nederland bijvoorbeeld dubbel zoveel Corsa’s als in dezelfde periode vorig jaar.

Opel heeft niet enkel de zuinige Corsa ecoFLEX in de aanbieding, voor de sportievelingen heeft het merk de exclusieve Color Race editie. Ook voor het komende WK voetbal heeft Opel een gelimiteerde editie van de Corsa klaar, met onder andere WK stickers en spiegelkappen van de deelnemende landen. Zo kunnen Corsa rijders hun wagen tijdelijk subtiel ombouwen in de kleuren van hun voetbalnatie.

Opel Corsa Color Race

Deel dit bericht:

1 reactie op "Opel drijft productie Corsa op"

  1. Buyck 16-05-2010 om 17:25

    Eco is hot het verkoopt als zoete broodjes. Ook is de Nissan Leaf (12.000 stuks) is een schot in de roos die is al reeds uitverkocht!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...