Spyshots: Opel Astra Coupe – Calibra

Opel_Calibra
Opel is druk bezig aan een driedeursversie van de Opel Astra. Krijgt dit model de naam Calibra mee?

De bedoeling van de coupé-versie van de Astra is namelijk dat deze wagen een echte coupé wordt en niet enkel een driedeurs. Dit driedeursmodel zou dan direct de concurrentie moeten aangaan met de Volkswagen Scirocco. Er wordt zelfs over gesproken dat de naam ‘Calibra’ terug in het leven zou geroepen worden.

Als Opel deze wagen sportief wil maken en voldoende onderscheiden van de vijfdeurs Astra, zal het voor potente motoren moeten zorgen. Opel heeft er zo genoeg in haar gamma, hoofdzakelijk turbomotoren. Er wordt dus gefluisterd dat de Opel Calibra (?) enkel met turbogeblazen motoren te koop zal zijn. Het instapmodel zou 140 pk leveren, het uiteindelijke OPC-topmodel zou zelfs over 270 pk beschikken én vierwielaandrijving. Wat daar allemaal van waar is ,vernemen we ergens volgend jaar. (via AW)

Opel Astra Coupé Calibra

Opel Astra Coupé Calibra

Opel Astra Coupé Calibra

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...