Nieuwe Opel Meriva bijna zonder kleren

Opel_Meriva
De Opel Meriva is aan vervanging toe en zal die binnenkort ook krijgen. Het debuut zal de Meriva beleven op het autosalon van Genève.

Het speciale aan de volgende generatie is dat de Meriva over suicide doors zal beschikken, de voorste deur zwaait dus open zoals we dat gewoon zijn, maar de achterste deur doet dat in de andere richting. Op die manier moet de wagen nog toegankelijker worden voor gezinnen met kinderen, het doelpubliek van de Meriva.

Op het gebied van design is er heel wat veranderd. De voorkant is op de Opel Insignia beginnen te lijken en de achterkant krijgt enkele futuristische lampen mee. Het motorenpallet zal bijna gelijk zijn aan dat van de Opel Astra. Dat wil zeggen dat het begint bij een 1.4 liter benzinemotor en een 95 pk sterke dieselmotor. De 1.4 liter benzinemotor is beschikbaar met ofwel 100 ofwel 140 pk. De krachtigste diesel braakt 160 pk uit. (via AW)

Opel Meriva

Opel Meriva

Opel Meriva

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...