Lancia Delta Executive voor ultiem raffinement

Lancia Delta Executive
Lancia heeft een nieuwe versie klaar voor de Lancia Delta, de Delta Executive is er speciaal voor chic cliënteel dat op zoek is naar ultiem raffinement.

De Lancia Delta Executive is voorzien van 17″ velgen en krijgt een glanzend bronzen D-logo op de flanken en de achterklep. Standaard is de Delta uitgevoerd in een bicolore koetswerk maar speciaal voor de Executive uitvoering is er nu het prestigieuze Bronzo Bronzino metaalkleur. Deze kleur is enkel verkrijgbaar voor de Delta Executive. Deze warme en sensuele kleur onderstreept het prestigekarakter van de Lancia Delta.

Ook binnenin is de Delta Executive beter uitgerust, het interieur in Poltrona Frau natuurleder wordt perfect gecombineerd met het zwarte leder van de bovenzijde van het dashboard en de zwarte lak van de middenconsole. Achteraan vinden we twee aparte zetels die voor een indrukwekkende beenruimte en zitbreedte zorgen. Bovendien beschikken deze zetels over nieuwe hoofdsteunen in Poltrona Frau leder waarin het Delta-logo is gestanst.

Ook qua technologie is de Delta Executive goed uitgerust met elektronische ophanging met variabele demping om het comfort en de wendbaarheid nog te optimaliseren, het ‘Instant Nav’ hifi- en navigatiesysteem en het ‘Blue & Me’ Bluetooth systeem om in alle veiligheid te kunnen telefoneren.

De totale waarde van de Executive uitrusting komt op 4.720 euro maar de klant betaalt er maar 2.500 euro voor, een voordeel van 2.220 euro. Wie nog meer uitrusting wil kan ook nog kiezen voor het Eleganza pack waarbij ook xenonkoplampen, elektrische voorzetels, het ‘Magic Parking’ parkeersysteem en een Bose geluidssysteem inbegrepen zijn. Het Eleganza pakket wordt aangeboden voor slechts 1.950 euro.

De Lancia Delta Executive is een exclusieve wagen en daarom is hij enkel met krachtige motoren beschikbaar. Zo zijn er twee dieselmotoren: de 2.0-l MultiJet 163/165 pk en de 1.9-l TwinTurbo MultiJet 190 pk tegen de respectieve prijs van € 30.990 en € 32.490. Liefhebbers van sportieve sensaties kunnen opteren voor de 1.8-l benzine Di TurboJet Sportronic met 200 pk voor de prijs van € 32.490.

De eerste Delta Executive siert de showrooms vanaf oktober.

Lancia Delta Executive

Lancia Delta Executive

Deel dit bericht:

1 reactie op "Lancia Delta Executive voor ultiem raffinement"

  1. Peter Nuijs 01-06-2010 om 8:44

     Wij zijn een kmo en zijn nu ruim een jaar geleden bij Fiat terecht gekomen voor hun lichte vrachtwagens. Bij de dealer kwam ook Lancia in beeld en inmiddels hebben we 2 Delta’s: beiden met 2 liter turbo diesel, één in Platino uitvoering (verkoper) en één in Executive uitvoering (zaakvoerder). Voor ons zijn beiden ultieme zakelijke auto’s van deze tijd: niet grotesk, zuinig, redelijke uitstoot, ruim, betrouwbaar, en bovenal zeer smaakvol. Absoluut aan te bevelen!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...