Geruchten: Audi RS5 met 450 Pk?


Er zijn nieuwe geruchten die ons meer vertellen over de toekomstige motor van de Audi RS5, als alles goed gaat krijgen we 450 pk onder de motorkap.

Audi’s M3-killer zal onder de motorkap een 4.2 liter V8 krijgen met een vermogen van 450 pk, dit blok ligt ook onder de Audi S5 maar heeft daar 96 pk minder. De RS5 zal beschikbaar zijn met een gerobotiseerde DSG zevenbak of een manuele zesbak. Quattro vierwielaandrijving blijft uiteraard behoren tot het standaard uitrustingsniveau.

Audi zou ook kunnen opteren voor de 525 pk sterke 5.2 liter V10 die we kennen van de R8 5.2 FSI maar blijkbaar is er te weinig plaats onder de motorkap van de RS5 om dit immense motorblok te plaatsen. De RS5 zal in Juli 2010 debuteren, BMW moet dus nog een jaar wachten voor het zijn concurrent kan leren kennen. (Via: Automobilemag / foto’s: WCF)

Spyshots: Audi RS5

Spyshots: Audi RS5

Spyshots: Audi RS5

Deel dit bericht:

1 reactie op "Geruchten: Audi RS5 met 450 Pk?"

  1. XliljeezyX 16-04-2009 om 17:11

    Hmm.. ze zouden best wel wat meer vermogen uit dat blok halen..

Reageer

Reactie aan het plaatsen...