Goeiemorgen: Mercedes S63 en S65 AMG

mercedes_s_amg_6
Nieuws over AMG-modellen durft ons wel ‘ns vaker choqueren in de ochtend, bij de gelekte beelden van de S-Klasse AMG is dat niet anders.

De Mercedes S-Klasse kreeg onlangs een facelift, dus logischerwijze moet het AMG-gamma ook up-to-date gebracht worden. De eerste foto’s – in slechte kwaliteit overigens – van de facelift kan je in dit artikel terugvinden. Op de LED-dagrijlichten na veranderde er niet veel. De spyshots vind je hier.

De S63 AMG wordt door een V8-motor aangedreven die 525 pk levert en 680 Nm koppel, maar dat is voor mensen die echt geld teveel hebben natuurlijk niet goed genoeg. Die mensen willen uiteraard de S65 AMG die met z’n V12-motor 604 pk levert. Om er geen twijfel over te laten bestaan dat het om een S65 AMG gaat, besloot AMG overal badges met V12, AMG en 65 te kleven. (via LeftLane)

Mercedes S AMG

Mercedes S AMG

Mercedes S AMG

Mercedes S AMG

Mercedes S AMG

Mercedes S AMG

Deel dit bericht:

2 reacties op "Goeiemorgen: Mercedes S63 en S65 AMG"

  1. PJS 14-04-2009 om 8:26

    Goeiemorgen! 🙂

  2. Arjan 14-04-2009 om 13:52

    goeiemiddag! XD

Reageer

Reactie aan het plaatsen...