Gespot: Opel Insignia OPC

opel_insignia_opc1
De Opel Insignia OPC én de Insignia OPC Sports Tourer werden gespot! Tijd om de foto’s te delen dus.

De Opel Insignia OPC wordt door een V6-motor met twee turbo’s aangedreven, wat maakt dat Opel’s krachtigste Insignia om en bij de 300 pk levert. De Insignia zal aangedreven worden via allevier de wielen, ongetwijfeld een verbetering ten opzichte van de voorwielaangedreven Opel Vectra OPC.

Normaal zien we deze wagens tegen het autosalon van Frankfurt in hun definitieve vorm en kunnen we ook een glimp van het interieur opvangen, want de ruiten werden in ware Aston-Martin-stijl geblindeerd. (via Carscoop en Globalmotors)

Opel Insignia OPC

Opel Insignia OPC

Opel Insignia OPC

Opel Insignia OPC
Opel Insignia OPC

Opel Insignia OPC

Opel Insignia OPC

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...