Eerste beelden: Hyundai ix-onic

hyundai_ix-onic_concept
Tot nu toe moesten we het stellen met computerbeelden, maar vanaf heden zijn er ook foto’s van de Hyundai ix-onic.

Hyundai zal op het autosalon van Genève de Hyundai ix-onic (voorheen gekend als HED-6) tonen, de voorbode van wat de Hyundai Tucson zal worden. Voor het eerst kunnen we het interieur van de ix-onic bekijken.

De Hyundai ix-onic wordt door een 1.6 liter GDi viercilindermotor aangedreven, die erin slaagt om met behulp van een turbo 168 pk te leveren. De ix-onic krijgt een zesbak met dubbele koppeling en zal met Hyundai’s Stop/Start-systeem worden uitgerust. Meer info volgt op het autosalon van Genève. (via eGMCartech)

Hyundai ix-onic

Hyundai ix-onic

Hyundai ix-onic

Deel dit bericht:

2 reacties op "Eerste beelden: Hyundai ix-onic"

  1. Bram 24-02-2009 om 16:08

    Valt nog beter mee dan ik had verwacht.

  2. maxim 24-02-2009 om 20:40

    knape led’s !!!!
    bouwen die handel

Reageer

Reactie aan het plaatsen...