Verkoop Audi stijgt met 7 procent

Audi Brussel
Terwijl de autoverkoop in de VS keldert en er bij Porsche en BMW technische werkloosheid wordt ingevoerd lijkt er bij Audi niets aan de hand.

Audi heeft zijn verkoop in oktober wereldwijd met meer dan 7 procent zien toenemen tegenover oktober vorig jaar. Vorige maand werden 82.000 wagens verkocht. De cijfers van Audi zijn opvallend goed want de markt volgt de tegengestelde trend, voornaamste concurrenten BMW en Daimler zagen hun verkoop tijdens dezelfde periode terugvallen met respectievelijk 8 en 18 procent.

Audi bevestigt dan ook de verkoopdoelstelling voor dit jaar van meer dan een miljoen verkochte wagens. “Audi is op goede weg, maar wordt natuurlijk ook steeds meer geraakt door moeilijke externe factoren”, zei topman Rupert Stadler. De autobouwer kondigde bij de bekendmaking van de kwartaalcijfers dan ook een productieverlaging aan rond Kerstdag. Audi onderstreept dat er geen gevolgen zijn voor de productie in Brussel, in tegendeel, Audi Brussel mag 500 extra A3’s bouwen! (Via: HLN)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...