Mercedes ML 63 AMG 10th Anniversary

Mercedes-Benz ML 63 AMG 10th Anniversary
De Mercedes ML is 10 jaar oud en dat moet gevierd worden met een speciale editie.

De ML 63 AMG 10th Anniversary heeft de befaamde V8-motor van AMG onder de motorkap liggen. De motorinhoud bedraagt 6.2l, levert 510 pk en sprint van 0 tot 100 km/u in 5 seconden. De topsnelheid bedraagt – zoals de topsnelheid van zo goed als elke andere Duitse wagen – 250 km/u.

De ML 63 AMG 10th Anniversary zou geen speciale editie zijn, mocht hij enkele deze motor als troef hebben. Mercedes leukte de binnenkant wat op met nappa leer in twee verschillenden kleuren, een zwart dashboard dat in Designio leer is uitgevoerd, een zwart dak een wat sierstrips.

Aan de buitenkant werd de motorkap herbekeken, een nieuwe radiator geïnstalleerd en kregen de voor-en achterbumper enkele aluminium accenten. 21″ wielen maken het uiterlijk compleet.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...