SEMA: Mercedes GLK


Op de tuningshow SEMA zullen er vier getunede modellen op basis van de Mercedes GLK te bewonderen zijn.

RENNtech GLK Pikes Peak Rally Racer
RENNtech heeft zichzelf eens losgelaten op de Mercedes GLK en maakte er op basis van de legendarische Pikes Peak Hill Climb in Colorado een speciale off-roader van. De aandrijving van de RENNtech GLK gebeurt door een hybride-modulen, die een enorme acceleratie garandeert.

Brabus Widestar
Ook Brabus kreeg de kans de GLK naar eigen goeddunken aan te passen en kwam op de proppen met de GLK Widestar. Brabus laat weten dat deze wagen klaar is om in productie te gaan. Deze GLK is bedoeld om vooral niet naast de weg te sturen, maar heeft wel heel wat vermogen om de rit op de baan zo aangenaam mogelijk te maken. Brabus gebruikte de 320 CDI-motor als aandrijving.

GLK Urban Whip
Een iets minder bekende tuner uit St Petersburg, Florida, Boulevard Customs heeft haar versie van de GLK Urban Whip gedoopt, gezien de 26″ wielen, de veel bredere zijkanten en het gigantisch entertainmentsysteem binnenin. Deze elementen maken deze wagen namelijk de Urban Cruiser bij uitstek.

GLK Rock Crawler
Legendary Motorcar uit Ontario, Canada, maakt de GLK Rock Crawler, die gezien zijn naam wel degelijk een off-roader is. Het design is exotisch, maar is toch ook gemaakt om in de sneeuw te kunnen rijden. Er is een soort van hijskraan-systeem dat toelaat een surf- of snowboard op het dak te hijsen. Deze wagen wordt door de 3.5l V6 aangedreven.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...