Spyshots: Mercedes E63 AMG Estate


Combineer deze beelden, deze foto’s en deze spyshots met de 6.2l V8-motor van Mercedes en je krijgt een E63 AMG Estate.

En die E63 AMG Estate werd onlangs gespot door de fotografen van Motor Authority in de buurt van de Ring. Tegen volgend jaar zou deze wagen onthuld moeten worden, om enkele maanden later verkocht te worden. De 6.2l V8 zal ongeveer 550 pk moeten uitspuwen om toch op zekere hoogte mee te kunnen met de Audi RS6, die 580 paarden onder zijn motorkap heeft.

De verschillen met de standaard E-klasse – die we eigenlijk nog niet gezien hebben – zullen allicht de 4 uitlaatpijpen, potentere remschrijven en grote luchtopeningen zijn, gezien het feit dat AMG dit meestal doet.

Normaal vindt de onthulling van de E-klasse plaats tijdens de Geneva Motorshow. De E 63 AMG Sedan zal ongeveer gelijktijdig onthuld worden, op de Estate zullen we dan nog eventjes moeten wachten.

Nog enkele foto’s:

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...