Spyshots: Mercedes S facelift


De nieuwe S-klasse staat op het programma voor 2011, maar in tussentijd moet Mercedes haar vlaggenschip constant onderhouden en bijwerken waar nodig. Vandaar een kleine facelift. Op de testauto’s is steeds minder camouflage te zijn, wat wijst op een nakende bekendmaking..

Qua uiterlijke wijzigingen zien we vooral de nieuwe scherpere neus, een nieuwe neuslip, andere bumpers en nieuwe zijspiegels. Meer en meer hoeken zien we terugkomen, net zoals de ovale uitlaatpijpen die moeten plaatsmaken voor hoekige. De lichtbundels zijn ook aangepast, uiteraard is de LED techniek hierin geïntegreerd. Een mooi metallic stijlelement zorgt ervoor dat je met deze vernieuwe S overal in stijl zal aankomen.

Motorisch staan er geen al te grote veranderingen op het programma, er komt wel een update voor de bestaande motoren, zodat deze terug voldoen aan de strenge regels inzake uitstoot en verbruik. Met de komst van de nieuwe S in 2011 mogen we ook hopen op een hybride, net zoals de Lexus LS600h.

Fotos via: WorldCarFans.com

Deel dit bericht:

6 reacties op "Spyshots: Mercedes S facelift"

 1. XliljeezyX 21-08-2008 om 21:48

  Nog langer?
  Vet!
  Die booskijkers zien er oo goed uit!
  Wachten op de AMG, Guard version met vlaggetjes 😀
  (ohja er rijdt in belgie een S65 AMG en die heeft vlaggetjes als optie. dat is de enigste s65 amg met vlaggetjes! ze zijn alleen op de guard version verkrijgbaar. maar voor een zakje geld doen ze het ook wel op een 65 amg of 600)

 2. MRM 21-08-2008 om 22:57

  die booskijkers zijn allicht camouflage 😉
  Mercedes zal wel iets met de koplampen gedaan hebben,
  ik kan mij niet inbeelden dat mercedes standaard booskijkers zou verkopen 🙂
  vlaggetjes zijn trouwens alleszins illegaal in Belgie, als ze op de auto staan, that is

 3. BNNY 22-08-2008 om 9:44

  De S65 met vlaggetjes die XliljeezyX bedoelt is die van in de rijtest @ Petrolhead.
  Dit is gewoon een Nederlandse wagen, maar op – goedkoop – Belgisch kenteken..

 4. XliljeezyX 22-08-2008 om 16:14

  @benji die ja.

 5. Pieter 25-08-2008 om 13:00

  langer en dat maakt em ouderwedser. Meer bompa gehalte. Ondanks dat hij er knap uit ziet!

 6. akram 27-12-2008 om 22:39

  is het mooien auto

  groetjes van akram

Reageer

Reactie aan het plaatsen...