Brabus Mercedes SLK

Brabus Mercedes SLK Facelift
De gefacelifte Mercedes SLK is nog maar enkele maanden op de markt en tuner Brabus is al klaar met een aangepaste versie van de roadster.

Brabus geeft de nieuwste SLK aërodynamische aanpassingen, aangepaste velgen, verbeterde vering en uiteraard een ferme vermogensstijging. 

Brabus bouwt verder op de nieuwe SLK 55 AMG die standaard een 5,5 liter 360 pk sterke motor met 510 Nm koppel heeft. Brabus heeft deze motor uitgeboord tot 6,1 liter en dit zorgt voor een vermogenstoename tot 445 pk en een maximaal koppel van 635 Nm. Brabus koppelt de motor aan een zeventraps automatische versnellingsbak. De prestatiecijfers van de Brabus SLK zijn niet mals, de roadster heeft 4,3 seconden nodig om naar 100 km/u te sprinten en haalt een topsnelheid van 305 km/u. 

Brabus heeft de aërodynamische aanpassingen ontwikkeld in een wind tunnel. De voorste spoiler beperkt de lift en de zijpanelen zorgen voor een betere airflow tussen de voor- en achterwielen. De Brabus SLK krijgt achteraan een kofferspoiler en er is plaats voor vier verchroomde uitlaatpijpen gekoppeld aan een sportuitlaatsysteem.

De Duitse tuner zorgt ook voor aanpassingen aan de vering en kan de wagen tot 30 mm verlagen, Brabus combineert dit wel met wijdere sportbanden. Brabus geeft 17, 18 en 19″ lichtmetalen velgen in de aanbieding. 

Brabus Mercedes SLK Facelift

Brabus Mercedes SLK Facelift

 

 

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...