Mercedes ML krijgt subtiele facelift

Mercedes ML Faclift
Bij Mercedes kunnen ze duidelijk niet genoeg krijgen van facelifts, want na de B-klasse, hebben ze ook de M-klasse meer up-to-date gemaakt.

De huidige Mercedes ML dateert van 2005, dus een facelift komt wel op tijd. Veel is er niet veranderd, maar het geoefende oog ziet direct dat de ML beschikt over een nieuwe voorbumper, een nieuwe grille en nieuwe koplampen. Aan de achterkant zijn de aanpassingen van de lampen subtieler, daar hebben ze enkel een nieuw glas gebruikt en zijn er extra reflectoren aangebracht op de bumper.

Aan de binnenkant deed Mercedes zijn werk door een multifunctioneel stuur in te bouwen, samen met iPod-integratie, het Pre-Safe systeem en Neck-Pro hoofdsteunen. En dit allemaal zonder deze opties aan te vinken op de optielijst.

Qua motoren verandert er niets, buiten het feit dat Mercedes beslist heeft dat de Amerikanen ook een ML 320 CDI BLUETEC kunnen bestellen. Dit is een 6-cilindermotor die 210Pk levert.

Nog wat fotomateriaal:

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...