Spyshots: Audi A4 allroad Quattro

Spyshots: Audi A4 Allroad
We vertelden jullie al eerder dat er een allroad versie zou gebouwd worden van de nieuwe A4, nu hebben we ook spyshots van dit toekomstige model.

De Audi A4 allroad moet het succes van de Audi A6 allroad verderzetten. De wagen krijgt een hogere rijhoogte, speciale wielkassen en sneeuwbanden voor betere grip. Het idee achter de allroad Quattro lijn is dat sommige mensen graag wat off-road capaciteiten hebben maar daarvoor niet naar een SUV willen grijpen.

Normaal wordt de allroad variant altijd uitgevoerd op de avant versie van het model, zoals dat bij de Audi A6 het geval is. Het is dus mogelijk dat Audi de body van de sedan enkel gebruikt voor testdoeleinden en later de allroadconfiguratie op de A4 Avant zal installeren. Maar het kan ook dat de A4 allroad enkel in de sedan wordt uitgevoerd, dat zal de tijd moeten uitwijzen.

Spyshots (Via: WorldCarFans)

Spyshots: Audi A4 Allroad

Spyshots: Audi A4 Allroad

Spyshots: Audi A4 Allroad

Spyshots: Audi A4 Allroad

Spyshots: Audi A4 Allroad

Spyshots: Audi A4 Allroad

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...