Preview: Mercedes SL in 2009

Mercedes SL 2009 preview
Hier zien we een preview van de Mercedes SL die in 2009 op de markt zou moeten verschijnen. Het gaat om de facelift van de huidige SL. Aan de voorkant veranderden de lichten en de grille, de achterkant blijft ongeveer zoals hij nu is.

Het is een trend aan het worden en ook Mercedes doet mee: de achterlichten heeft men volgepropt met LED-lichtjes. We kunnen deze trend enkel maar aanmoedigen, de wagen ziet er beter uit en de lichten zelf hebben een hogere kwaliteit. De lichten aan de voorkant lijken op de lichten van de CLS, die onlangs een facelift kreeg. Hier zagen we eerder al de spyshots. Die blijken aan de verwachtingen te voldoen.

Op gebied van motoren mogen we hetzelfde gamma verwachten dat we nu kennen: een SL 500, een SL 600, een SL 63 AMG en een SL 65 AMG. Niet veel nieuws onder de zon dus, maar dat was ook niet nodig, want het huidige gamma volstaat naar mijn mening.

Nog een fotootje van de achterkant voor de liefhebbers:

Merceds SL

Deel dit bericht:

1 reactie op "Preview: Mercedes SL in 2009"

  1. PJS 22-01-2008 om 0:33

    De voorlichten stellen teleur, ze lijken erg misvormd…

Reageer

Reactie aan het plaatsen...