Facelift: Mercedes SLK

Mercedes SLK facelift
De Mercedes SLK is al een tijdje op de markt, dus vond het Mercedes het tijd om eens voor een facelift te zorgen. Het resultaat daarvan kan je hier zien, weliswaar in bedekte vorm.

Veel kunnen we nog niet zien, maar dat is normaal, want veel zal er niet veranderen. Blijkbaar is Mercedes redelijk tevreden over de looks van de SLK want een paar nieuwe bumpers, nieuwe voorlichten en nieuwe achterlichten zullen de enige veranderingen zijn.

De motorisaties zullen allicht hetzelfde blijven, beginnende bij een 2l met 163Pk en eindigende bij een 5,5l motor, hoewel er in dat laatste verandering zou kunnen komen. Mercedes spreekt over het plaatsen van een V8 6,3l motor met ongeveer 450Pk, net zoals ze eerder bij de Mercedes C-klasse deden.

(via: Autoweek.nl)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...