Preview: Mercedes SL 2009

Preview Mercedes SL 2009
Dit is een eerste impressie die ons moet tonen hoe de facelift SL er zal uitzien, het gaat om een photoshop op basis van een spyshot dus niets officieel.

De SL is reeds zes jaar op de markt en het is dus meer dan tijd voor een midlife facelift. Deze foto’s tonen ons de volgende SL zonder enige vermomming, de zwarte tape werd met de computer verwijderd. Deze impressie geeft ons wel een goed beeld van hoe deze wagen binnenkort op het autosalon van Genève voorgesteld zal worden.

De meest opvallende wijzigingen vinden we vooraan, de SL krijgt CLS-achtige koplampen, een nieuwe voorbumper en een nieuwe grille. Achteraan vinden we nieuwe LED achterlichten en een licht gewijzigde achterbumper.

Het motorengamma blijft hoogst waarschijnlijk hetzelfde, enkele geruchten zeggen dat er een turbocharged versie komt van de SL350 motor met 354 pk. Het topmodel uit de SL reeks wordt ongetwijfeld de biturbo V12 SL 65 AMG met 612 pk. De 2009 Mercedes SL krijgt zijn première op het autosalon van Genève in Maart en zal eind 2008 op de markt komen. De volgende generatie SL wordt verwacht tegen 2012.

Preview Mercedes SL 2009

Deel dit bericht:

1 reactie op "Preview: Mercedes SL 2009"

  1. MRM 28-11-2007 om 7:47

    wat een lelijke voorkant. Als ik mij niet vergis zien we de grille van een C-klasse met de verkrachte lichten van een CLS.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...