Mercedes ML 450 Hybrid 2009

Mercedes ML 450 Hybrid
De groene gedachte zal centraal staan op het autosalon van Frankfurt. Mercedes doet hier een schepje bovenop met een Hybride versie van de ML.

De ML 450 HYBRID zal in 2009 gelanceerd worden als de minst verbruikende benzine-hybride SUV ter wereld. De prestaties doen niet onder met 340 pk en 480 Nm koppel onder de motorkap. Toch wist Mercedes het verbruik te beperken tot 7,7 liter per 100 km en een CO2-uitstoot van 185 g/km.

De Mercedes ML 450 HYBRID zal samen met onder andere de nieuwe C-klasse Estate op het autosalon van Frankfurt in première gaan. We komen hier dus zeker nog op terug.

PRESS RELEASE:
ML 450 HYBRID: first German two-mode petrol hybrid SUV on the market

Mercedes-Benz will also be presenting the ML 450 HYBRID, due to be launched on the market in 2009 as the most economical two-mode petrol hybrid SUV worldwide. Its innovative two-mode hybrid system enables electric driving and satisfies the highest comfort demands. With a combined system output of 250 kW/340 hp and a combined maximum torque of 480 Nm, the ML 450 HYBRID consumes just 7.7 litres per 100 kilometres – equivalent to CO2 emissions of 185 g/km.

Product highlights at this year’s International Motor Show in Frankfurt also include the new C-Class Estate, which combines functionality with stylish design and hallmark Mercedes refinement. Mercedes-Benz will also be exhibiting various C-Class BLUETEC versions — with and without hybrid — which are due to be launched successively.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...