Zeer vroege facelift Mercedes GL?

Mercedes GL
De nieuwe Mercedes GL is nog maar net op de markt (en er komt zelfs al een kleinere variant aan) en toch doen er geruchten al de ronde over een facelift van deze Mercedes GL. Redelijk vroegtijdig voor een facelift.

Veel veranderingen zijn er weliswaar niet op te merken. De kans is groot dat Mercedes een facelift aankondigt en slechts enkele kleine veranderingen doorvoert, om zo hogere verkoopcijfers te bekomen, allicht uit vrees dat de Mercedes GL een even grote flop zou worden als de Mercedes R-klasse.

Alleen is het spijtig dat Mercedes niet de tijd heeft genomen om iets te doen aan die -volgens mij- te hoekige achterkant. Hoe dan ook, het is en zal allicht een stoere wagen blijven.

Mercedes GL

%Me

Mercedes GL

Deel dit bericht:

1 reactie op "Zeer vroege facelift Mercedes GL?"

  1. PJS 12-08-2007 om 18:54

    De voorkant zo laten en de achterkant aanpassen zou inderdaad een beter idee zijn.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...