Mercedes C Station

Mercedes C Station
Nu we de C berline al gewoon zijn, moet Mercedes wel afkomen met de Station-wagon van de C-klasse. Het resultaat ziet u hieronder en hierboven.

We hebben al spyshots gezien van de C63 AMG stationwagon, maar nu zijn er foto’s van de ‘gewone’ C-klasse stationwagon opgedoken.

Mercedes C Station
De voorkant van deze wagen interesseert ons helemaal niet, die kenden we al, maar de achterkant is het belangrijkste. De achterlichten zijn duidelijk vergelijkbaar met de achterlichten van de Berline versie. Enkel wat langgerekter. Maar ik vind dat de achterkant van deze wagen niet zo geslaagd is. De Berline versie straalt klasse en elegantie uit, terwijl de stationwagon dat helemaal niet doet. Een beetje een klungelig geheel, naar mijn mening vooral door de achterbumper, die te ver uitsteekt naar achter.

Mercedes C Station
Vooral op deze foto valt op dat de achterbumper echt wel ver naar achter uitsteekt en op het einde een beetje naar boven gaat ook. Dit doet volgens mij het geheel geen goed. Nog een geluk dat deze wagen een mooie voorkant heeft. En wat mij betreft mag de zijkant er ook wel wezen, maar de achterkant, laat toch wel ferm te wensen over!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...