Uittip: Supercar Story @ Autoworld Brussels (17/12 - 23/01)Opnieuw moet je als autoliefhebber (jong, oud, man, vrouw, …) richting Autoworld Brussels voor de prachtige Supercar Story thematentoonstelling!

Naar goede gewoonte trakteert Autoworld Brussels (zoveel méér dan een “automuseum”) ons op regelmatige tijdstippen op een prachtige thematentoonstelling. Denk maar aan 50 jaar AMG, So British, 100 jaar Bugatti en Italian Car Passion. Midden vorig jaar heropende Autoworld Brussels na de eerste lockdown met de indrukwekkende Supercars expositie, nu verzamelen ze wederom een hoop pk’s om het jaar af te sluiten.

Van vrijdag 17 december 2021 tot zondag 23 januari 2022 staan er een hoop exclusieve bolides te blinken in de mezzanine onder de Supercar Story noemer. Daarbij werd er met het nodige respect gekeken naar het verleden in de vorm van de Lamborghini Miura, Ferrari F40 en Lexus LFA. Dit dankzij de innige samenwerking met gerenommeerde partners.

Uiteraard tekenen er ook hedendaagse supercars én hypercars present. Denk aan de Bugatti Chiron, Lamborghini Aventador SVJ, Ferrari SP2 Monza en Porsche 911 (992) GT3. Tussen dat heden en verleden zit er een ruime tijdspanne, ook hieruit vinden we enkele pareltjes terug op Supercar Story!

Ook dit jaar is er jammer genoeg geen Autosalon op de Heizel wegens de gekende reden. Een uitstap naar Autoworld Brussels is op die manier een interessante optie voor pk-beminnend België. Meer informatie omtrent openingsuren en tickets staan op autoworld.be!