Foto Special: Supercars @ Autoworld (2020)

Foto Special: Supercars @ Autoworld (2020)Autoworld verzamelt de mooiste (super)sportwagens uit het heden én (recent) verleden!

Na de verplichte sluiting door het Corona virus opent het Autoworld museum in het Jubelpark opnieuw haar deuren – met de nodige veiligheidsmaatregelen – met de blitse Supercars thematentoonstelling. Nog steeds kan je in een prachtige setting de autogeschiedenis van dichtbij bekijken/volgen … al is dat misschien wat moeilijk als je alle pracht en praal van de supercars aanschouwt.

Zo worden autoliefhebbers (jong, oud en alles ertussen) snel aangetrokken door de fabelachtige trio: McLaren P1, Porsche 918 Spyder en Ferrari LaFerrari (tezamen ook wel de Holy Trinity Hypercars genoemd). Recenter materiaal is er met de Lamborghini Aventador SVJ Coupé, Porsche 911 GT2 RS en McLaren Senna (in de straffere GTR versie!) terwijl de Ferrari Enzo Ferrari, Mercedes-McLaren SLR en Porsche Carrera GT ook nog steeds het nodige respect genieten. Bugatti vaardigde zowel een Veyron als Chiron af terwijl het beeldschone (Belgische!) lijnenspel van de Alfa Romeo 8C Disco Volante by Touring Superleggera niemand onberoerd laat…

Verder ook nog een blitse BMW M4 DTM Champion’s Edition, Audi R8 Spyder V10 Performance, Aston Martin Vantage GT8, Donkervoort GTO en een superexclusieve Touring Superleggera Sciadipersia.

De tijdelijke Supercars tentoonstelling kan je nog tot 28/07 ontdekken in Autoworld Brussel, praktische informatie en tickets staan op de website. Erna volgt een hommage aan de Porsche 356 die dit jaar niet toevallig zijn 70ste verjaardag viert!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...