Belgische prijs Lamborghini Aventador S Roadster: vanaf €379.940

Officieel: Lamborghini Aventador S Roadster LP740-4 (2017)Dakloos genieten van die 740 pk sterke Lamborghini Aventador S Roadster vraagt enige inspanning op financieel vlak..

Na een gezegende carrière werd de Lamborghini Aventador voorzien van een deugddoende facelift én een S in de benaming, logischerwijs strekt de Italiaanse sportwagenbouwer die logica door naar de Aventador S Roadster. Eveneens voorzien van de 6.5-liter V12 met 740 pk, een meer aerodynamische vormgeving, straf(fer) onderstel vierwielsturing en een moderner interieur.

Voor 60 euro minder dan 380.000 euro kan je in Drogenbos gaan onderhandelen bij Lamborghini Brussels voor die dakloze sportwagen, in vergelijking met de coupé is dat een meerprijs van ongeveer 40.000 euro. Wat extra euro’s voorzien lijkt aangewezen mocht je interesse tonen in een leuke kleur, blitse velgen, een beetje carbon hier en daar en diverse interieurupgrades op vlak van afwerking en technologie. In elk geval ga je in 3 seconden van 0 naar 100 km/u met je haren in de wind!

Snel handelen zorgt ervoor dat er volgende zomer een Lamborghini Aventador S LP740-4 Roadster voor de deur staat.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...